Ved konfirmationen kan du blive klogere på kristendommen og dig selv!

Tilmelding til konfirmation 2021

Du kan nu tilmelde dit barn til konfirmation 2021! Du skal bare udfylde den elektroniske tilmeldingsformular. Ved at udfylde tilmeldingen får vi alle de oplysninger, vi skal bruge. Du eller dit barn er meget velkomne til at kontakte en af kirkens præster, hvis der er spørgsmål til konfirmationsforberedelsen.
Konfirmandundervisningen varetages af sognepræsterne Camilla Cedermann og Pernille Nærvig Petersen.

Konfirmation i folkekirken

Man går til præst for at blive klogere på, hvad troen, livet og kirken er – og ikke mindst hvem man selv er. Konfirmationen er en vigtig del af at blive voksen og finde sin vej igennem livet.

For mange betyder konfirmationen, at de selv bekræfter den dåb, deres forældre valgte at give dem som små. Konfirmationen betyder også, at Gud bekræfter sit løfte om at passe på dig.

Konfirmation finder normalt sted i 8. klassetrin og foregår i foråret 2021.

Hvis du vil konfirmeres, skal du være døbt, og du skal "gå til præst" (konfirmationsforberedelse) fra året før, du skal konfirmeres, det vil sige i efteråret 2020.

Når man går til præst, finder man ud af, hvad den kristne tro er, hvordan den startede og hvad den betyder for din hverdag i dag. Det er også en oplagt mulighed for at lære din lokale præst og kirke at kende, og for at stille alle de spørgsmål, man måtte have - om tro, tvivl og hvad det vil sige at være menneske.

Konfirmationer 2021

•     A- og B- klasser konfirmeres weekenden før bededag, dvs. d. 24. og 25. april 2021

•     C- og D- klasser konfirmeres bededag, og weekenden efter bededag, dvs. d. 30. april, 1. og 2. maj 2021

•     Privatskoleelever eller skoleelever fra andre skoler med bopæl i Brøndbyøster kan frit vælge dat

Informationsmøde

Der holdes informationsmøde for alle konfirmander, der skal konfirmeres i 2021. Information om dato og tidspunkt sendes ud inden sommerferien.