Ved konfirmationen kan du blive klogere på kristendommen og dig selv!

Man går til præst for at blive klogere på, hvad troen, livet og kirken er – og ikke mindst hvem man selv er. Konfirmationen er en vigtig del af at blive voksen og finde sin vej igennem livet.
For mange betyder konfirmationen, at de selv bekræfter den dåb, deres forældre valgte at give dem som små. Konfirmationen betyder også, at Gud bekræfter sit løfte om at passe på dig.

Konfirmation finder normalt sted i 8. klassetrin og foregår om foråret.

Hvis du vil konfirmeres, skal du være døbt, og du skal "gå til præst" (konfirmationsforberedelse) fra året før, du skal konfirmeres.

Når man går til præst, finder man ud af, hvad den kristne tro er, hvordan den startede og hvad den betyder for din hverdag i dag. Det er også en oplagt mulighed for at lære din lokale præst og kirke at kende, og for at stille alle de spørgsmål, man måtte have - om tro, tvivl og hvad det vil sige at være menneske.

Indskrivning til konfirmationerne 2021 er afsluttet. Har du et barn, der gerne vil konfirmeres i foråret 2021, er du velkommen til at kontakte sognepræst Camilla Cedermann.

Skal dit barn konfirmeres i 2022?

I 2022 er der følgende konfirmationsdatoer:
A og E klasserne konfirmeres i weekenden 7.-8. maj 2022
C og D klasserne konfirmeres i weekenden 14.-15. maj 2022
Elever fra andre skoler konfirmeres Bededag 13. maj, men kan også vælge en af de ovenstående weekender.

Du er velkommen til at kontakte en af præsterne, hvis du har spørgsmål til dit barns konfirmation.

Skal - skal ikke?

Er du i tvivl om, om du vil konfirmeres? Så kan du læse mere om, hvad der har fået andre til at sige ja til konfirmation, her:

Skal - skal ikke konfirmeres?