Dato Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
J. S. Bach solosuiterne Henrik Dam Thomsen - Cello

Henrik Dam Thomsen vil fremføre solo-suite 1,3 og 5 af J.S. Bach på cello i Brøndbyøster Kirke. Der er gratis entre.

Henrik Dam Thomsen har siden 1999 været ansat som 1. solocellist i DR Symfoniorkestret, og han har også optrådt med førende danske symfoni- og kammerorkestre. Han har medvirket på over 150 CD-produktioner og på en lang række film-scores og tv-serier. Heriblandt 4 af Lars von Triers film.

Henrik Dam Thomsen har gennem en årrække desuden haft løbende samarbejde med DR Pigekoret, Copenhagen Cello Quartet og er for tiden CD aktuel med udgivelsen STILL LIFE, som er et duo-samarbejde med komponisten og Hammond Orgel spilleren, Anders Koppel.

Vi glæder os til at høre cellisten Henrik Dam Thomsen i Brøndbyøster Kirke.