MAJ

Dato Torsdag d. 6. maj 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Pernille Nærvig Petersen
Aftensang

Leonard Cohen var en ekstraordinær digter og sangskriver, og han gav stemme til de dybe menneskelige vilkår og følelser. Cohen sang om livets yderpunkter, kærligheden, døden og friheden. Vi inviterer til en aften med Leonard Cohens musik, og denne gang handler det om Befrielser. Befrielserne sætter vi i kirkens og kristendommens lys – gennem sange som Suzanne, Hallelujah og Hey, Thats No Way to Say Goodbye.
Kom og oplev nye befrielser gennem Leonard Cohens poetiske sange i Brøndbyøster Kirkes smukke og rolige rum.

Musiker: Peter Brandt
Præst: Pernille Nærvig

Tilmelding kan ske til kirkekontoret på tlf. 36321202, tirsdag-fredag kl. 09-13. Eller til præst Pernille Nærvig, mail: pnp@km.dk