Dato Søndag d. 26. februar 2023, kl. 15:00
Sted Brøndbyøster Kirke
Bach og Bibelen – Koncert

Skuespiller Paul Hüttel fremfører tekster fra de fire evangelier vekslende med, at organist Sven Verner Olsen spiller mindre orgelværker af Bach.
De fremfører det i Brøndbyøster Kirke denne søndag.

Om de optrædende

Paul Hüttel – var i to årtier tilknyttet Det Kongelige Teater og har siden i en årrække virket som freelanceskuespiller på københavnske scener. Han er også kendt som en fremragende oplæser i landets kirker og har bl.a. indlæst Matthæusevangeliet på lydbog. Paul Hüttel har med ofte afdæmpet spil markeret sig i utallige film- og tv-roller, bl.a. i Balladen om Carl- Henning (1969), Matador (1978-81), Lad isbjørnene danse (1990), i Pyrus-julekalenderne (1994-2000) samt i Badehotellet (2017- 2020).

Sven Verner Olsen – blev som 12-årig ansat som organist ved Haraldsted Kirke og blev uddannet først hos Finn Viderø, siden på Det kgl. danske Musikkonservatorium, hvor han debuterede fra solistklassen 1992. Siden har han haft en omfattende koncertvirksomhed som orgelsolist samt som cembalist i de store oratorier. Sit daglige virke har han som organist i Jesuskirken i Valby og som lærer ved Sjællands Kirkemusikskole.

Konceptet »Bach og Bibelen« er udviklet af Arne Elkrog og Ole Reuss Schmidt i samarbejde med Sven Verner Olsen.

Koncerten foregår i kirken, og du skal bare møde op.