Dato Lørdag d. 7. januar 2023, kl. 14:00
Sted Annexgården
Nytårsfest

Menighedsrådet indbyder traditionen tro til en festlig eftermiddag i Annexgården.

Brøndbyøster Kirkes nye sognepræst, Louise Boldt Ekelund, holder årets nytårstale, og sangerparret Nickie Johansson og Michael Lindberg vil underholde med operaperler, operettehits, elskede danske sange og muntre og festlige toner fra dengang og nu.

Nickie Johansson er uddannet klassisk sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium i 2008. Hun er en moderne sanger med et aktivt virke i alle grene af den klassiske musik. Nickie har opført adskillige moderne værker, traditionelle operapartier og koncerter, samt været initiativtager til egne forestillinger og ensembler.

Michael Lindberg er uddannet på Operaakademiet ved Det Kongelige Teater i 2003 og har sunget flere større operapartier fortrinsvis på Den Jyske Opera, Det Kgl. Teater og Den Ny Opera. Han har for nylig også taget en Master i elitesangpædagogik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Da der er begrænset antal pladser, skal tilmelding foregå ved henvendelse til kirkekontoret eller på nedenstående formular

Kirkekontoret kan kontaktes på telefon 36 32 12 02 (tirsdag-fredag mellem 9-13) eller på mail broendbyoester.sogn@km.dk