Dato Lørdag d. 4. juni 2022, Kl. 11:30 til kl. 13:30
Drop in vielse i Brøndby Strand Kirke

Har I drømt om at blive gift, men bare aldrig fået gjort noget ved det? Eller vil I gerne vies af en præst uden et stort anlagt kirkebryllup med hundredvis af gæster?

I har nu muligheden for at blive gift ved en Drop In Vielse. Det foregår den 4. juni 2022 kl. 11.30-13.30 i Brøndby Strand Kirke. En Drop In Vielse er en meningsfuld og smuk dag helt nede på jorden, hvor vi fejrer den store kærlighed mellem to mennesker. I kan blive viet indenfor i Brøndby Strand Kirke eller udenfor under åben himmel. Måske er det også noget for jer?

VIGTIGT: I skal medbringe prøvelsesattest og ID denne dag. Prøvelsesattesten kan I finde på Borger.dk.

Læs mere om Drop In Vielse her
www.vestegnensfolkekirker.dk