Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Det' for børn - og deres voksne

Velkommen til Brøndbyøster Kirke - vi har mange forskellige tilbud til børn og deres voksne.

Spaghettigudstjeneste

- er vores særlige gudstjeneste for børn og deres voksne i kirken. Den tredje torsdag i måneden mødes vi kl. 17.30 i kirken til en sjov og hyggelig gudstjeneste. Bagefter får vi pasta med kødsovs ovre i Annexgården. Det er gratis, og alle må være med. Se billeder fra tidligere Spaghettigudstjeneste.

Babysalmesang

- er et tilbud til de alleryngste og deres mødre, fædre er også velkomne. Vi synger salmer og sange, vi danser, sanser og leger. Både forælder og baby har stor glæde af 45 minutter med totalt fokus på nærværet. Bagefter er der tid til en kop kaffe og hyggesnak. Babysalmesang retter sig mod babyer fra ca. 3 - 10 mdr. Der kan max. være 12 på holdet. Se billeder fra Babysalmesang

Minikonfirmand

- er et efterårstilbud for alle børn i 4. klasse, vi inviterer til fire sjove og hyggelige lørdage. Man kan komme én eller flere af dagene. Vi mødes kl. 10-14 og spiser sammen, inden vi slutter. Vi mødes 4 gange i løbet af efteråret. Se billeder fra Minikonfirmanderne.

Gode ideer?

Har du idéer til noget, dine børn ville være glade for i kirken, så er du meget velkommen til at kontakte en af præsterne. Har dit barn spørgsmål eller tanker om kristendom og kirke, liv og død, må I endelig få fat i os. Vi er glade for at være samtalepartnere for både små og store.

Babysalmesang

Baby med legetøjTorsdag den 10. august starter vi et nyt hold Babysalmesang - glæd dig til sjove, hyggelige og musikalske timer med din baby.

Babysalmesang er for babyer i alderen 2-10 mdr. Vi plejer at være enten i kirken eller i Annexgården fra kl. 10-11.

Kom og vær med - som nyt kan du tilmelde dig her og nu:

 

TILMELDING