Udgivet af Peter Brandt-Henriksen, ons d. 12. feb 2020, kl. 10:25

Søndag den 23. Februar kl. 14 holder vi fastelavn og børnegudstjeneste i Brøndbyøster Kirke. Efter gudstjenesten holder vi fastelavn og tøndeslagning, hvor du er så hjerteligt velkommen til at deltage med dine børn. Det er gratis, og man skal bare møde op.

Fastelavn er en af de små fester i kirken, og i dag er det en fest for børnene, men engang var fastelavn slet ikke for børn. Engang var det voksne, der klædte sig ud og slog på en tønde med en sort kat indeni. Det var fordi de troede, at sorte katte var onde heksekatte. Det er heldigvis forbudt i dag, så nu lægger vi slik i tønden i stedet. Vi glæder os meget til at se de flotte udklædninger og kostumer, når I kommer til Brøndbyøster Kirke til fastelavn.

Kategorier Aktiviteter i Brøndbyøster Kirke