Aftensang - Foråret 2020

Aftensang - Foråret 2020


# Aktiviteter i Brøndbyøster Kirke
Udgivet af Peter Brandt-Henriksen, mandag d. 27. januar 2020, kl. 22:01
© Peter Brandt-Henriksen

Aftensang i Brøndbyøster Kirke finder sted én gang om måneden. Det er en rigtig god måde at få et afbræk i en stresset hverdag. I kirken kan du sidde, måske tænde et lys, og lade roen falde over dig. Her er hvad vi har at byde på i foråret 2020.

6. februar 19.30 Kyndelmissegudstjeneste – Kyndelmisse minder os om, at halvdelen af vinteren er gået, og vi mødes i kirken til en en sjælevarmende aften. Her lader vi lys og velbehag brede sig. Vi holder håbet op, synger velkendte vintersange og lytter til skøn kormusik og orgelmusik.
De medvirkende er: Organist Filip Forsberg, præst Camilla Cedermann og kirkens kor. 
Efter gudstjenesten er der pandekager, kaffe, the og vand i Annexgården.

5. marts 19.30: Evensong – En guddommelig smuk gudstjeneste, inspireret af den anglikanske tradition for aftensang, hvor især korsang spiller en meget fremtrædende rolle. Der synges engelsk kirkemusik bl.a. Davidssalmer, og der vil være tekstlæsninger og fællessalmer. Det er smukt og det er medrivende.
De medvirkende er: Organist Filip Forsberg, præst Camilla Cedermann og kirkens kor. 

2. april 19.30: En aften med Cohen: Befrielser - Leonard Cohen var en ekstraordinær digter og sangskriver, og han gav stemme til de dybe menneskelige vilkår. Vi inviterer til “En aften med Cohen”, og denne gang handler det om befrielser. Befrielserne sætter vi i kirkens og kristendommens lys – gennem sange som “Suzanne” og “Hey, Thats No Way to Say Goodbye”. Kom og oplev nye befrielser i kirken,  hørt gennem Leonard Cohens poetiske sange i kirkens smukke og rolige rum.
De medvirkende er: Guitarist og sanger, Peter Brandt, organist Filip Forsberg og præst Camilla Cedermann.