Kom ind og mærk kirkens ro – Åben Kirke

# Nyheder fra Brøndbyøster Kirke
Udgivelsesdato Udgivet fredag d. 2. december 2022, kl. 21:43
Kom ind og mærk kirkens ro – Åben Kirke

Livet kan være travlt og hektisk. Livet kan være fyldt med larm og støj. Det kan være svært at finde ro omkring sig – og finde roen i sig selv. Hvad kan du gøre?

De kommende mandage åbner vi kirkens mørkegrønne døre fra klokken 14-16. Her kan du komme og nyde stilheden, der sænker sig over den gamle kirke. Du kan sidde på bænken i et øjeblik eller i længere tid – det er op til dig. Du kan lade op og samle kræfter, eller bare summe lidt rundt og opleve kirkerummets dybe historie på en ny måde.

Så mens bilerne drøner forbi på Park Allé kan du opleve kirkerummet, som ligger uberørt af byens travlhed. Vi åbner dørene!

Vi ses mandage fra klokken 14-16.

Læs ugeavisen Folkebladets artikel "Plads til fordybelse i Brøndbyøster Kirke" her